Labels

iulie 09, 2011

~ Depresia retelelor de socializare ~

         
Dupa cum se pare lumea (in special copii) sta mai toata ziulica pe facebook,twitter,hi5 cautandu-si jumatatea, o relatie de prietenie jocuri etc etc.

Sa spunem ca asta ar fi un bun mod de a socializa cu lumea din jur .
Desi ar trebui sa fie un progres de socializare se pare ca e tocmai ce am crezut. copchii au ajuns mari vedete cu cine stie ce fel de fel accesori pe ei ,ca vezi dom'le ei sunt smecheri si tu nu .
Unele pustoaice au poze mai mult de 2 generatii dinainte cumulate ( poze cu ea si cu el, poze la mare ,poze la nu stiu pe unde ,poze suparata ,poze emo ,poze cu ochii ei ,poze cu cate si mai cate etc :)) )
E suparator sa vezi ce fel putem ajunge :|.
Sau alt subiect incitant ,cel al comentariului,atunci cand zici ceva despre poze (mai mult de cate silabe nu prea vezi ),raspunsul apare cu mult dupa ce ai postat tu ceva.
[Raspunsul consta in ms:* sau ty(ca doar na, s-a smecherie lumea si o dam pe engleza)aparand ,probabil,la fiecare poza :|] . 
E deplorabil unde o sa ajungem si sigur,in viitorul apropiat , lumea o sa stea si o sa se benocleze la comentariile fiecaruia,la ce a mai facut fata/baiatul si sa-si ocupe viata cu cine stie ce diverse poze  .
Ca sa va dau un exemplu...aici la noi s-a ajuns sa se faca poze langa o troitza :|. Dar ce sa mai spui :-j.Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!



...............Facand o mica paranteza :))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu