Labels

martie 20, 2012

Romanii ... perspective mai bune pentru 2012?

Campania de cercetare a pietei Gfk Romania a anuntat zilele acestea ca un studiu facut nu cu mult timp in urma arata semne timide, dar incurajatoare, de revenire a optimismului in vietile romanilor la un trai mai bun, ei considerand ca situatia lor financiara este putin mai buna decat in aceeasi perioada a lui 2011.

Studiul arata ca 68% dintre conationali remarca semne de mai bine fata de anul trecut.

Cu toate acestea, pe plan general romanii raman pesimisti in ceea ce priveste situatia economica.

Parerile romanilor fata de evolutia economica raman impartite – 40% dintre acestia cred ca va fi la fel, in timp ce 37% din cei intervievati sunt de parere ca situatia se va agrava.

Romanii confirma sa fie prudenti cu banii lor, in ciuda faptului ca inflatia si increderea in stabilitatea locului de munca arata semne de mai bine.

In acest context, intentia de achizitie a unor bunuri de folosinta indelungata ramane scazuta, doar un roman din zece aratandu-se dispus sa faca acest lucru in anul 2012.

( Datele sunt reprezentative pentru populatia Romaniei cu varste de 15 ani si peste 15 ani, esalonul fiind de 1000 persoane intervievate in fiecare luna a anului in cu

5 comentarii:

  1. Ofer link exchange!Pupicioi. www.whiispersoftheheart.blogspot.com e blogul meu,doresc sa vb la sectiunea ``intreaba-ma``.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesati de un schimb de link sau banner cu al meu blog?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare din ce categorii sociale sunt cele 1000 de persoane?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gasesti un locsor si pentru mine in bloroll-ul tau?

    RăspundețiȘtergere
  5. hi , ce vreau sa zic… imi mai citesti blogul ??? pentru ca de acum tin la blogroll doar cei care imi citesc blogul si/sau au page rank peste 2 … :) deci ? astept raspuns pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere