Labels

august 14, 2012

Curvele - simple consumatoare de oxigen ...

      Batranul Batranu' revine cu un nou articol, aici la "Meltenica Romanica", tara lui "manelica". As vrea sa incep prin a va spune traditionalul "BUNA SEARA!", asemenea plutonierului Garcica, cunoscut si sub numele de Garcea. Chior de somn pentru ca eu "vara nu dorm" (ei da ... dorm de sting incendii), obosit de munca, dar cu un mare chef de viata, m-am apucat de scris SERIOS ***, nu doar niste simple idei ca pana acum.
      
       De asemenea, as vrea sa va vorbesc, mai mult sau mai putin sa va expun o parere proprie si umila, despre un subiect de care ne lovim cu totii, si anume: curvasareala. Cu totii vedem pe strada persoane care fie la propriu, fie la figurat, fie si la propriu si la figurat, sunt niste CURVE(LOR)*. Unele dintre acestea ne sunt chiar prieteni, false cum sunt, dar CICA prieteni. As vrea foarte mult sa dau si niste nume, dar nu pot, ca s-ar supara C*smina.
      
       La urma urmei, nu ar fi de condamnat atitudinea lor, dreptul la libera alegere fiind sfant. Dar totusi am o intrebare. Oare nu putem fi anuntati din timp de catre astfel de persoane asupra caracterului lor? Barem sa nu mai pierdem ani din viata degeaba.
      
       Formand un punct de vedere mai concret la adresa acestor astfel de persoane, spun doar atat: pai fu.... de zdrente oparite, fu.... albina care face nectar din florile ce se afla pe mormantul mortilor vostri de-mputiti (caracterul fiind cel care "candeste"), dati-i drumu' pe centura! E parca special creata pentr d-alde voi! Aoleu ... iar am injurat / pe o treaba serioasa, vreau sa fiu criticat. MARS ! MAAAAARS !
      
       Calmandu-ne putin acm si gandindu-ne "la rece" (cu capul in congelator, de preferabil) si satul de astfel de persoane, dar si de "lupta" dusa in incercarea de a ma feri de ele (chiar nu are rost sa dau si exemple, fiecare a trecut macar o data in viata prin asa ceva), mai am un singur mesaj pentru "gaozari si gaozare" de cea mai joasa speta: SUNTETI NIMENI CU ACTE! ** 
      
       Pana data viitoare, cand sper sa revin cu ceva mai "amuzant", vreau sa va mai zic ca mi-a facut placere sa reincep sa scriu! :d.
      
      Pe acordurile lui Jenica, va salut si va marturisesc ca: "singuratic strada traversez, / caci de curve "divortez". Sa le ia dracu' pe toate / sa le ia si sa le duca departe". Salutari din departari ! :d


P.S. Cititi *, **, ***!, inlocuind stelutele cu structurile "marcate"-n text

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu