Labels

martie 20, 2012

Romanii ... perspective mai bune pentru 2012?

Campania de cercetare a pietei Gfk Romania a anuntat zilele acestea ca un studiu facut nu cu mult timp in urma arata semne timide, dar incurajatoare, de revenire a optimismului in vietile romanilor la un trai mai bun, ei considerand ca situatia lor financiara este putin mai buna decat in aceeasi perioada a lui 2011.

Studiul arata ca 68% dintre conationali remarca semne de mai bine fata de anul trecut.

Cu toate acestea, pe plan general romanii raman pesimisti in ceea ce priveste situatia economica.

Parerile romanilor fata de evolutia economica raman impartite – 40% dintre acestia cred ca va fi la fel, in timp ce 37% din cei intervievati sunt de parere ca situatia se va agrava.

Romanii confirma sa fie prudenti cu banii lor, in ciuda faptului ca inflatia si increderea in stabilitatea locului de munca arata semne de mai bine.

In acest context, intentia de achizitie a unor bunuri de folosinta indelungata ramane scazuta, doar un roman din zece aratandu-se dispus sa faca acest lucru in anul 2012.

( Datele sunt reprezentative pentru populatia Romaniei cu varste de 15 ani si peste 15 ani, esalonul fiind de 1000 persoane intervievate in fiecare luna a anului in cu

Cat va mai continua bataia de joc?!

Aceasta intrebare cred ca sta pe buzele fiecaruia dintre noi, fiind o intrebare normala, avand in vedere modul de guvernare al actualei puteri, Dupa ce nu cu multe luni in urma Traian Basescu, despre care multi zic ca ar fi presedintele Romaniei ales prin vot democrat, l-a “alungat” practic pe Raed Arafat din sistemul medical, fapt ce a pus capac rabdarii multora dintre noi si a determinat sute de mii de oameni sa iasa pe strazile celor mai importante orase, in urma cu cateva zile a incercat sa bage zanzanie in USL, spunand ca i-ar fi propus lui Victor Ponta, actual presedinte PSD, functia de prim-ministru. Parerea mea e ca ceea ce a incercat jegul asta de presedinte e o bataie de joc ce continua la adresa romanilor, pentru ca oricine ar fi prim-ministru, tot el ar conduce tara, dupa bunul sau plac. Si macar daca toate prompteristele, pline de un basism incalificabil, nu s-ar fi agitat si inflacarat sa spuna si sa acuze USL de “tradare”. Sictirit si plictisit de tot ceea ce se intampla in tara asta ... un mesaj mai am pentru Traian Basescu: DA-TI, BA SECURISTULE, DEMISIA !!

martie 13, 2012

O familie numeroasa........Facebook!


Pfffoaai.......de cate ori nu ai auzit replica "Daca nu ai facebook nu existi,nu EXISTI!! "?Cine e obisnuit cu maniera Facebook, stie ce se pot face grupuri separate gen "best friend" ,zuzi ,bro ,fri3nds etc etc (astea fiind banale exemple ),familie...
Ca ai acolo vreo 3 "mafioti" si vreo 4 bunaciuni culese de pe site puse ca surori,nu surprinde nimic ,dar ce ramane stupefiant e faptul ca poti vedea familii compuse din 3 tati!!(Acu nu stiu daca echipa Facebook ar da voie sa fie scrie 2 mame sau mai multe :) )Mai sunt si o puzderie de surori , frati , verisori , nepoti , care culmea, ajung sa fie mai batrani decat mamele ,unchii etc etc...Oricum , cine va citi postarea si se va simti, o sa creada ca e ceva adus la misto si poate am sa si primesc comentarii gen: "Ce mah ejti din ala ?" , "Faci din astea ?"
In fine ,beat ,tras ,fumat sa fii si tot iti poti da seama cu nu prea stau lucrurile cum trebuie .
Daca cineva cunoaste o asa familie "mare" e rugat sa relateze mai jos , sa mai vedem si noi cum sta treaba !!
Ciudat.....da' voi cate mame aveti ?!! (joke)

martie 11, 2012

Eurovision,o noua sansa...

  ~Romania a ales!!!~ 

                                
In ciuda faptului ca Josan era favoritul finalei,castigatorii Eurovision Romania 2012 sunt cei de la Mandinga.
Trupa va reprezenta Romania in finala Eurovision in capitala Azerbaidjanului , Baku , cu o piesa compusa de Costi Ionita, Zaleilah .
"Trupa Mandinga implineste 10 ani , piesa a intrat in concurs cu numarul 10 " spun acestia, sugerand ca vor fi de 10 si in finala de la Baku.Sa le tinem pumnii si sa aratam lumii de ce e in stare Romania !!


martie 06, 2012

Numai in Romania se poate intampla asa ceva

Dumneavoastră sunteţi un nesimţit dacă asta aţi înţeles! Pentru că eu apăr altceva, domnul Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină! Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc!!"suna replica lui Gadea Mihai de acum cateva zile la emisiunea careia ii este si moderator, replica la adresa presedintelui CNAS, domnul Duta Lucian. Pentru aceasta replica s-a judecat 3 zile la rand suspendarea emisiunii “Sinteza zilei” timp de 10 minute. Parerea mea e ca replica domnului Gadea e normala si de necondamnat din orice punct de vedere, dat fiind faptul ca urmaream in direct emisiunea, implicit dialogul dintre domnul Gadea si domnul Duta. Insa, desi la postul cu nume de laba (la B1 tv) s-a folosit in nenumarate randuri termenul de “carici” la adresa domnului Crin Antonescu, doamna Narcisa Iorga nu s-a sesizat si nu s-a luat nicio masura in acest sens. Doamna Narcisa ... stiti ce definitie are termenul de “dobitoc” in DEX al limbii romane? Nu, nu cred, pentru ca altfel nu v-ati fi sesizat si agitat, replicand ceva de genul: “jigniri in direct! Sa se ia masuri!”, SA MORI TU?! Dar termenul de “carici” stiti ce definitie are in acelasi DEX in care dobitoc inseamna persoana fara bun simt sau animal domestic? Sincer nu cred ca stiti. Termenul de “carici” se “traduce” cu “penis”. (vreti detalii despre ceea ce inseamna “penis”?! foarte bine, desi sa stiti ca penisul nu intotdeauna este un detaliu). Mai pe scurt doamna Narcisa se oribileaza la auzul cuvantului “dobitoc”, pus la conditional (DACA...) si se grabeste sa ia masuri drastice, in timp ce la postul cu numele de laba amintit mai sus termenul de “carici” trece neobservat. Eu unul sunt dezgustat de tot ceea se intampla in tara asta ...